Trådløst anheng for nakkemassasje

Elektronisk, trådløst,  anheng som kan bidra til å lindre spenninger i nakke og skuldre. Perfekt for stivhet og smerter i muskler. Anhenget kan h

 

Elektronisk, trådløst,  anheng som kan bidra til å lindre spenninger i nakke og skuldre. 

Perfekt for stivhet og smerter i muskler. 

Anhenget kan henges rundt halsen og gi deg varme og massasje av en stiv og øm, nakke. 

Når anhenget henges rundt halsen vil de to elektrodene kunne stilles inn i anhengets display, alt etter ditt eget behov for massasje og varme. 

Ved hjelp av det oppladede anhenget kan du velge mellom 9 ulike innstillinger for styrke og tre ulike innstillinger for varme. 

Anhenget er enkelt å bruke, lite og lett å ha på og med seg. Dette kan brukes overalt hvor du ferdes, hjemme, på jobb og ute. 

Massasje med impulser og varme! 

Få massasje mens du er på jobb eller hjemme. Det trådløse anhenget lades enkelt opp med USB-kabel som følger med. Len deg tilbake og nyt varme, effektive massasjeimpulser , fra det hendige apparatet. 

 Trådløst
  Oppladbart
  Få en massasje av nakken
  Oppvarmingsfunksjon

Massasjeanhenget har to elektroder som hviler rundt nakken når anhenget er festet. Intensiteten av impulsene fra elektrodene kan stilles inn etter 9 ulike innstillinger og 3 ulike innstillinger for varme. 

Massasjeanhenget kan passe perfekt for deg som kjenner at du har stive og høye skuldre. Du som har en stillesittende jobb eller som generelt kjenner på spenninger,  smerte og ømhet i nakke, hode, skuldre.


Vi har mange fornøyde kunder og garanterer gratis, frakt. En helt, nøytral levering og 100 % fornøydgaranti. 

Er du ikke fornøyd med produktet ditt? Ikke noe problem. Hos oss har du 100 % fornøydgaranti, noe som innebærer at du får pengene dine tilbake, om du i løpet av 14 dager, fra kjøpet, fant sted, ikke er fornøyd.

Vi garanterer også sikre betalingsløsninger.

Betaling kan utføres gjennom -

  • Kortbetaling
  • Vipps
  • Faktura
  • Delbetaling